VERZENDEN & RETOURNEREN

Verzenden & retourneren

Wij doen ons best om je bestelling zo spoedig mogelijk op het aangegeven adres af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 15:00 worden gedaan zullen wij zo snel mogelijk naar je verzenden. Dit is afhankelijk van de producten voorraad.

Verzendkosten Nederland:

€ 6,75 voor bestellingen die als pakket verzonden worden. 10 kg.
Bovengenoemde prijs is inclusief 21% BTW

Vanaf € 125,- zijn er geen verzendkosten!

Verzendkosten Duitsland / België: 

€ 14,50 voor bestellingen die als pakket verzonden worden. 5 kg.
Bovengenoemde prijs is inclusief 21% BTW

Vanaf € 195,- zijn er geen verzendkosten!

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas hebben wij geen invloed meer op de verzending zodra het pakket in behandeling is bij de pakketdiensten.

Retourneren

Indien je de bestelling wilt retourneren kan dat uiteraard binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Je ontvangt, indien het product niet beschadigd is en in originele niet beschadigde verpakking is verpakt, het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. 

Product ruilen

Heb je een verkeerd product besteld of wil je het product ruilen? Dan is dat geen probleem bij ons. Graag hiervoor contact opnemen met info@rookmelder-nederland.nl
De kosten voor het omruilen zijn dan wel voor eigen rekening.

Verkeerd afleveradres doorgegeven

Een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Dat kan gebeuren. Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via info@rookmelder-nederland.nl
of bel ons direct. Indien de bestelling nog niet verzonden is zullen wij het adres aanpassen.