Rookmelder-nederland.nl

ons bedrijf

Zoek je rookmelders voor je koop of huur appartement, woning of kamer? Dan staan wij van rookmelder-nederland.nl voor je klaar.
Rookmelder-nederland.nl is een enthousiast en vakkundig team op het gebied van brandbeveiliging. Wij richten ons met onze praktijkervaring en producten voornamelijk op de particulieren markt van woningen maar ook voor kleinbedrijven, Verenigingen van Eigenaren, woningcorporaties/verenigingen, kamerverhuurbedrijven en makelaarskantoren. Wij staan voor je klaar, om je te helpen bij alle wettelijke regels en aanbevelingen op gebied van brandveiligheid. Met onze jarenlange brandweer ervaring op het gebied van brandveiligheid in de praktijk en theorie weten wij welke problemen (bij brand) zich kunnen voordoen in je woning of bedrijf.

Met de door ons met zorg geselecteerde rook– hitte– en koolmonoxidemelders hebben wij een uitgebreid aanbod aan Europese en Nederlands gekwalificeerde A-producten en bent je bij ons aan het juiste adres!

Rookmelder-nederland.nl gaat voor eerlijke prijzen, de hoogste kwaliteit, Service en Dienstverlening. Zo kunnen wij ook voor je tegen een vastgesteld uurtarief de draadloze rookmelderskoolmonoxidemeldershittemelders en andere veiligheidsbenodigdheden op locatie aanbrengen en installeren.

Wist je dat in 2022 (juli) alle woningen in Nederland voorzien moeten zijn van rookmelders?
Dit is vanuit de Overheid wettelijk bepaald. Wij van Rookmelder-nederland.nl willen je hierbij graag bij helpen. Neem hier voor gerust contact met ons op. Bent je op zoek naar een (koop)woning of een bedrijfspand en heb je vragen over de brandveiligheid vraag het ook gerust aan de makelaar

Download folders
1. Rookmelder verplichting woningen
2. Extra brandveiligheid in de zorg
3. FireAngel pakket-folder
4. Cavius folder

Heb je al rookmelders in de woning en zijn deze aan vervanging toe?
Controleer dan of de melders nog goed functioneren en of deze melders niet ouder zijn dan 10 jaar. Kijk op de onderkant van de rookmelder, hier kun je zien van welk jaar/batch de rookmelder dateert. Rookmelders, hittemelders en koolmonoxidemelders hebben een levensduur van maximaal 10 jaar, waarvan de meeste koolmonoxidemelders een levensduur hebben van maximaal 7 jaar. Kijk hierbij ook op de onderkant van de koolmonoxidemelder, hier kun je zien van welk jaar/batch deze melder dateert.

In woningen die vanaf 2003 zijn gebouw zijn in de vluchtroute (traphal) 230 volt rookmelders (NEN2555) aangesloten op het lichtnet. Ook deze melders gaan maximaal 10 jaar mee en zullen ook vervangen moeten gaan worden. PAS OP! Het is niet zomaar toegestaan om de 230 volt melders te vervangen door 3 volt melders. Dit zal per locatie getoetst moeten worden of dat kan! Er zal immers hiervoor een gelijkwaardigheidstoets ten grondslag moeten liggen. Dit is voornamelijk van belang bij project vervanging. Denk hierbij aan appartement complexen of bij woningcorporaties/verenigingen. Er is voor een woning of woongebouw een bouwvergunning afgegeven waarin 230 volts melders zijn vastgelegd. Voor advies neem hiervoor contact met ons op.

Recreatie sector
Wij zijn ook gespecialiseerd in diverse mini melders voor in de recreatie sector. Dus voor alle overnachtings- mogelijkheden op het land en water. De melders variëren van rookhitte– en koolmonoxidemelders tot zelfs vocht– en reisalarm melders.

Overige producten
Ook hebben wij in ons assortiment brandveilige opslagkasten voor lithium-ion batterijen/accu’s, brandblusmiddelen en batterijen speciaal voor rookmelders met een zeer lange levensduur.