GARANTIE EN DEFECTEN

MIJN ARTIKEL IS DEFECT!

Dat vinden wij erg vervelend! Maar we zorgen graag voor een passende oplossing. Binnen de garantieperiode kunnende defecte artikelen probleemloos omgeruild worden voor een nieuw exemplaar. Met uitzondering van van de Lithium-ion veiligheidskasten. Hiervan blijven de garantie voorwaarden van de leverancier van kracht. Neem contact met ons op. We helpen je graag verder!

Binnen de garantievoorwaarden hoef je niets te betalen voor je omruiling. Buiten de garantieperiode zijn de kosten voor een herstelling of omruiling volledig bij de klant. Zie ook onze Algemene Voorwaarden. Met uitzondering van van de Lithium-ion veiligheidskasten. Hiervan blijven de garantie voorwaarden van de leverancier van kracht. Neem hierover gerust contact met ons op.

WAT ZIJN DE KOSTEN VAN DE REPARATIE VAN MIJN ARTIKEL?
Rookmelder-Nederland.nl hersteld zelf geen producten. Binnen de garantieperiode wordt het defecte artikel kosteloos gewisseld voor een nieuw exemplaar. Binnen het garantietermijn de retourzending zo spoedig mogelijk verzenden naar Rookmelder-nederland.nl
Met uitzondering van van de Lithium-ion veiligheidskasten. Hiervan blijven de garantie voorwaarden van de leverancier van kracht.

HEB IK BIJ ROOKMELDER-NEDERLAND.NL GARANTIE OP MIJN ARTIKELEN?
Natuurlijk, voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt minstens de wettelijke garantie. Dit betekent dat het artikel in goede staat moet zijn en bij normaal regulier gebruik dient te functioneren. Wanneer je een artikel van ons ontvangt waarbij dit niet zo is, bieden we je zo snel mogelijk een oplossing.

Naast de wettelijke garantie geldt voor bepaalde artikelen de fabrieksgarantie. Een fabrieksgarantie is een extra garantie die wordt gegeven door de importeur of fabrikant. De fabrikant of importeur kan zelf voorwaarden stellen aan deze garantie. Ook is de garantieduur afhankelijk van de fabrikant. Meer informatie over de fabrieksgarantie vind je in de documentatie van het gekochte artikel en op deze product pagina.

WAT IS HET GARANTIEBEWIJS VAN MIJN ARTIKEL?
Bij Rookmelder-Nederland.nl geldt je factuur als garantiebewijs. Met uitzondering op de Lithium-ion veiligheidskasten. Als je in de toekomst aanspraak wilt maken op de garantie, gebruik hiervoor dan de factuur van je bestelling.

HOE WEET IK WAT DE TERMIJN VAN DE FABRIEKSGARANTIE IS VAN MIJN ARTIKEL?
Als de fabrikant bovenop de wettelijke garantie ook een fabrieksgarantie voorziet, dan vind je deze termijn van de fabrieksgarantie terug in de  documentatie in de doos van het artikel.

Rookmelder-Nederland.nl leeft de conformiteitseis uit de Wet betreffende marktpraktijken en consumentenbescherming na. Wij staan voor kwalitatieve, CE-gecertificeerde en goedgekeurde artikelen. Je mag verwachten dat een door ons geleverd artikel naar de redelijke verwachtingen functioneert. Mocht je artikel defect raken, dan kun je natuurlijk ook op ons rekenen. De Nederlandse wetgeving voorziet immers dat elk product ‘deugdelijk’ moet zijn, op basis van de verwachting over de levensduur van elk product.

Wil je een artikel retourneren omdat het defect is? Neem dan contact met ons op. Wij bezorgen je de nodige instructies om je garantie aanvraag zo snel mogelijk af te handelen.